Om soxbo - Soxbo

Om Soxbo™

Sedan 2006 har Soxbo™´s grundare Anders Soxbo under olika varumärken (bl a RE/MAX, utsedd till Sveriges bästa mäklare 2011) framgångsrikt bedrivit sin verksamhet och utvecklat tjänster för att hjälpa enskilda uthyrare såväl som fastighetsägare, företag, organisationer, ambassader och ekonomiskt solida privatpersoner hyra och hyra ut bostäder och lokaler i Sverige. Förutom hjälp före, under och efter själva hyresprocessen erbjuder Soxbo™ också självklart ett urval av tjänster anpassat efter era behov och önskemål; bl a några av de bästa mäklarna i Sverige vid en försäljning.

Från sjönära fastigheter om +700 kvm till 20 kvm compact living i city — arbetar vi i vårt team för att ge er den absolut bästa lösningen för att hitta den perfekta matchningen.

Viktiga länkar från Soxbo: Hyra ut lägenhet till företag | Lägenhet Östermalm | Grävlingsvägen | Besittningsrätt | Hyra ut bostad till företag

Signerat VD och grundare, Anders Soxbo

Trygghet som ledord

Genom att anamma trygghet som ledord mottog Soxbo utmärkelsen “Högsta Kreditvärdighet” av Creditsafe under 2020 och 2021.

Vi vet att kundnöjdhet är A och O

På Soxbo™ är vi stolta över att ha kunder som har förtroende för oss som Registrerade Hyresmäklare vid Fastighetsmäklarinspektionen.

5 av 5

”Vi rekommenderar Soxbo™ för alla som vill ha seriösa hyresgäster och kommer själva med förtroende att anlita honom igen.”

Skriven av

L. Baltzer

Kungsholmen

5 av 5

”Under de år som vi anlitat Anders har han varit en klippa. Inga problem har varit för stora – allt kan ordnas”

Skriven av

R.Bornstein

Gärdet

5 av 5

”Trots att jag hade mycket höga krav, lyckades Soxbo™ på kort tid hitta en bra hyresgäst. ”

Skriven av

Ove J.

Vasastan

5 av 5

”Anders Soxbo proved to be highly professional and resourceful, his efforts were greatly appreciated.”

Skriven av

Jonathon Clarke

New Zealand Ministry of Foreign Affairs & Trade